Op zaterdag 18 november 2017 heeft de St. Remigius Harmonie een concert gegeven onder de noemer: Maestro!

In het gelijknamige televisieprogramma van de Avro/Tros strijden bekende Nederlanders om de titel Maestro. Ze gaan de uitdaging aan om zich in korte tijd te ontwikkelen tot dirigent van het Orkest van het Oosten. In navolging van dit succesvolle TV programma organiseerde de St. Remigius Harmonie de Weerselose variant van de programma.

Wie dirigeert het beste het orkest van de St. Remigius Harmonie? Vanuit de Weerselose verenigingen deden 6 kandidaat Maestro’s mee voor deze titel en zij streden voor de eer van hun vereniging.

De winnaar van de avond is: Esther Olde Meule! Zij heeft voor haar vereniging, Odi, een heerlijk buffet beschikbaar gesteld door R&R catering ter waarde van €250,- gewonnen!

Bekijk hieronder alle foto’s van deze onvergetelijke avond!

De Dirigenten

Bekijk hier de foto’s