Afgelopen 4 juni vond de onthulling plaats van de Rabobank Clubkas Campagne. Vele verenigingen uit het werkgebied van Rabobank Twente Oost konden een bedrag van maar liefst € 100.000 verdelen. Voorwaarde hiervoor was wel dat elke vereniging stemmen moest ophalen.

De St. Remigius Harmonie had daarom een wervend videofilmpje gemaakt en geplaatst op de eigen Facebook pagina. Wie schetst onze verbazing dat ons videofilmpje ook nog eens extra in de prijzen viel. Samen met nog 4 andere verenigingen was ons filmpje verkozen tot meest originele inzending. De beloning was € 250,-.

Vol spanning werd vervolgens op 4 juni afgewacht hoeveel stemmen onze vereniging had ontvangen. En wat bleek…. Maar liefst bijna 400 stemmen zijn op onze vereniging uitgebracht. Dit resulteerde in het fantastische bedrag van € 1.288,41. Een bedrag waar wij als vereniging superblij mee zijn!!

Daarom willen wij iedereen die op ons hun stem heeft uitgebracht van harte danken voor de steun. Daarnaast willen wij de Rabobank heel hartelijk danken voor de financiële bijdrage voor onze vereniging. Met deze steun kunnen wij onze doelen beter verwezenlijken.

Nogmaals, eenieder van harte bedankt voor de steun voor onze vereniging!!